cropped-ylasali_1-2-1-1-1024x511.jpeg
cropped-ylasali_2-1-1-1-1024x512.jpeg
cropped-ylasali_3-1-1-1-1024x512.jpeg
previous arrow
next arrow
Shadow

Kids’ Action:
Eri puolella Suomea ja myös Ruotsissa toimii eri seurakuntien järjestämät Kids’ Action Night- tapahtumat. Kids’ Action Night-tapahtumat ovat 3 tunnin mittaisia iltoja, jotka ovat täynnä actionia: toimintapisteitä, nyyttärit, hauskaa iltaohjelmaa, aikuisten ja lasten yhdessäoloa sekä Raamatun opetusta ja ylistystä. Illan kutsuvieraita ovat 7-12 vuotiaat lapset, mutta illan keskeisin henkilö on Jeesus, jonka hyvyyttä, rakkautta ja tuntemistaan haluamme kaikille välittää.

Kids’ Action tapahtumat pidetään joka vuosi keväisin ja syksyisin, tapahtumien ajankohdat löytyvät seurakunnan etusivulta, noin 1-2 kuukautta ennen varsinaista tapahtumaa. Raahessa Kid´s Actionien paikkoina ovat toimineet eri koulut, viimeisimmät tapahtumat on pidetty Pattasten- ja Ollinsaarenkouluilla.

Lasten pysäkit:
Seurakunnan päivätilaisuuksien yhteydessä sunnuntaisin järjestetään lapsille pyhäkoulu hetki, lasten pysäkki, joka kestää tavallisesti kokouksen loppuun asti. Pysäkeillä on vastuussa useita seurakunnan lapsityöntekijöitä ja sisällöltään pysäkit ovatkin monipuolisia. Pysäkkien ohjelma koostuu Raamatun opetuksesta, lauluista, peleistä ja leikeistä. Kesän aikana pysäkkejä ei pidetä, mikäli kokouksessa on lasten pysäkki, on se mainittu seurakunnan ”Tulevat tilaisuudet” – osion yhteydessä.

Kesäleirit:
Lasten kesäleiri pidetään yleensä heinäkuussa

<- Takaisin