cropped-ylasali_1-2-1-1-1024x511.jpeg
cropped-ylasali_2-1-1-1-1024x512.jpeg
cropped-ylasali_3-1-1-1-1024x512.jpeg
previous arrow
next arrow
Shadow

LightHouse

Erilainen Jumalanpalvelus, onko sellaisia?
Mitä jos Jumalanpalveluksessa ei olisikaan pitkää saarnaa ja musiikkia soitettaisiin muillakin soittimilla kuin uruilla tai pianolla? Mitä jos Jumalanpalveluksen aikana voisit nauttia kupillisen kahvia pullan kera ja katsella kauniita kuvia sekä vaihtaa ajatuksia ystäväsi kanssa?
Kyllä vain! – Tämä kaikki on mahdollista Lighthouse-illassa. Lighthouse-illat ovat uudentyyppisiä Jumalanpalveluksia, joissa voit olla rennosti oma itsesi.

Lighthouse-iltoja järjestetään 2 kertaa vuodessa.

Rukouspysäkki

Rukouspysäkille voit tulla rukoilemaan yhdessä muiden kanssa pieneksi hetkeksi tai pidemmäksi aikaa. Sinne voit myös tuoda rukousaiheita, joidenka puolesta pysäkillä rukoillaan yhteisesti. 

Rukouspysäkki on avoinna kaikille halukkaikille keskiviikkoisin klo 10-12.

Kirjamyynti

Seurakunnan kirjanmyynnistä löytyy hyvä valikoima eri kustantajien toimittamaa kristillistä kirjallisuutta, musiikkia, sekä oheistuotteita

Sielunhoito

Sielunhoitoon liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä seurakunnan Kaija Mäkiseen. Kaija ohjaa sielunhoitoa tarvitsevan henkilön seurakunnan sielunhoitajien puheille.

Sielunhoitoterapeutti Kaija Mäkinen
044 550 4950

Diakonia

Sana diakonia (diakonos) on kreikkaa ja tarkoittaa palvelua. Diakonia perustuu raamatun opetuksiin lähimmäisen rakkaudesta sekä alkukirkossa vakiintuneeseen tapaan huolehtia vähäosaisista. Palvelutyön ohella diakoniaan liittyy kristillinen julistustoiminta sekä kristittyjen keskinäisen yhteyden ja yhteistoiminnan vahvistaminen.

Diakoniatyön kehittäminen ja järjestäytyminen on ajankohtainen ja tärkeä haasteemme, johon haluamme panostaa. Diakonia kuuluu olennaisena osana kristillisen seurakunnan perustehtävään.Seurakunnassammen on perustettu diakoniatiimi, jonka tehtävänä on suunnitella, kehittää ja organisoida vapaaehtoistoimintaa Raamatun ohjeiden mukaisesti

<- Takaisin